Blog

Jouw tweede jaardag

Ongelofelijk dat er alweer twee jaar voorbij is gegaan. Zo lig je in onze armen en zo vliegen de jaren aan ons voorbij. Twee jaar geleden zijn we verliefd op je geworden en heb jij ons papa en mama gemaakt. Wat hadden we je vandaag met alle liefde een liedje toegezongen en je verrast met cadeaus. Meer dan wat dan ook zouden we twee kaarsjes voor je willen aansteken en toekijken hoe jij je best doet die uit te blazen. En toch. Hoe groot ons gemis en ons verdriet ook is, onze liefde en trots voor jou blijven altijd groter. We zijn zo benieuwd naar hoe je het hebt daar boven, konden we maar even spieken…

Inmiddels is er een broertje bij gekomen die voortaan  samen met ons jouw jaardagen viert. Want ondanks dat we je heel erg missen, blijf jij al het vieren waard. Ons mooie meisje. We zijn met Jesse op jouw plekje geweest en hebben het versierd met de mooiste bloemen. Ook thuis hebben we het weer vol staan met rozen speciaal voor jou, wat voelt dat goed. We praten over je, denken aan je en zien jouw naam en herinnering in alles in huis terug. En zodra we met z’n allen weer samen zijn in de Hemel, dan halen we alle feestjes in ♡